Over VZW De Regenboog

Wij zijn open huis waar iedereen welkom is op dinsdag en donderdag vanaf 13 uur tot 16u30 uur. Op de eerste dinsdag van de maand zijn wij geopend tot 18 uur.

Onze gastvrouw Alice, en het ganse regenboogteam ontvangen u graag met open armen. Tweedehandskleding kan je steeds binnenbrengen op dinsdag en donderdag van 9 uur tot 16 uur.

VZW De Regenboog staat voor

example graphic

Het helpen van mensen in nood. Je kan bij ons terecht voor een leuke babbel, een lekker tasje koffie met een koekje. ook voor info, hulp op alle vlakken en een goed gesprek.

Op de eerste verdieping is er een unieke selectie met tweedehandskleding.

Voor de creatieve geesten is er op dinsdagvoormiddag de mogelijkheid om zich uit te leven. Het product van die dag wordt dan verkocht ten voordele van vzw. de Regenboog.

Donderdagvoormiddag staan we stil bij het geloof, leren we de bijbel te begrijpen. Nadien is er de kans om in respectvolle kring problemen of zorgen op tafel te leggen. Samen helpen we elkaar dingen te verwerken.

Vrijdag voor de middag is het huis alleen toegankelijk voor mensen die vrij het onderhoud voor hun rekening willen nemen. Vele handen maken licht werk, dus... Nieuwe vrijwilligers zijn steeds welkom!